Så flyttede vi endelig hjem til vores helt egen skole

Den 2. maj vinkede vi farvel til Dyvekeskolen og vandrede hjem til vores helt egen skole.

På vejen vinkede Ørestad Skoles børn os hjem med flag og "Hurraråb".

Ved skolen blev vi modtaget af forældrene og sammen sendte vi 100-vis af balloner afsted med gode ønsker for skolen.

Bagefter indtog vi vores nye klasselokaler, den store hal, den nye legeplads og alt det andet vi har glædet os til i 4 år.

Indflytningen markerede samtidig en afslutning på vores spændende værdiforløb, hvor både børn, forældre og ansatte var involveret. I kan se en lille film om vores værdiproces her:

Idræt og bevægelsesprofil

Vores skole og KKFO har idræt og bevægelse som profil.

Det betyder, at vi hver dag gennem idræt, bevægelse og leg fremmer glæde, fysisk og psykisk sundhed hos vores børn og understøtter motivation og læring i skolens fag.

Vores profiludvikling vil igennem årene ske fortløbende i takt med at både vores børnegruppe og vores personalegruppe vokser sig større.

På vores skole er samhørighed, stræben, visdom, leg og mod  vores gennemgående værdier.

En helt særlig skole...

Vores skole ligger nøjagtigt på grænsen mellem land og by.   Ud af vinduerne kan vi til den ene side, se vores bydel Ørestad - og til den anden side se de græssende køer på Kalvebod Fælled.

Vores skole er rund med den store idrætshal placeret som skolens centrum.

Da hallen overalt er omkranset af store vinduer giver det masser af lys og indkig til og fra alle vores klasselokaler på etagerne.

Den runde bygning er fyldt med smukke detaljer, flotte lokaler, skønne nicher - en helt særlig ramme for et godt skoleliv.